Als Payroll Professional (salarisadministrateur in de brede zin) leg ik mij toe op het optimaal verwerken van salarisadministraties en payrolling voor het MKB. Met optimaal bedoel ik accuraat, efficiënt, conform wet en regelgeving en met focus op (loon)kostenreductie en flexibiliteit. 

 

Een flexibele en vriendelijke opstelling en het bieden van een eerlijke en heldere tariefstructuur, maakt dat ik een prettige partij ben voor de oplossing van al uw loongerelateerde vraagstukken. Al heeft u slechts 1, nog geen of wel 100 werknemers in dienst, ik ben u graag van dienst.

 

Om mijn deskundigheid zichtbaar te maken en te waarborgen ben ik opgenomen in het register voor payroll professionals van het NIRPA en tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs (VNSa).

 

De Stichting Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) heeft in 2003 een erkenningsregeling geïntroduceerd voor payroll professionals.  Alleen wanneer een professional voldoet aan de geformuleerde eisen van deskundigheid kan hij/zij worden ingeschreven in een van de registers van het NIRPA en mag de titel RPP resp RSa en het daarbijbehorende RPP-logo worden gevoerd. Daarnaast geldt dat de professional – om ingeschreven te kunnen blijven – jaarlijks dient aan te tonen dat door middel van wat heet 
Permanente Educatie, kennis van het vak wordt bijgehouden. 

 

Door mijn achtergrond in de uitzendbranche ben ik bekend met verschillende cao’s en deskundig op het gebied van o.a. arbeidsovereenkomsten, arbeidsrecht, verzuimadministratie, personeelsadministratie, uitzendovereenkomsten, sectorindeling, premiekorting, NEN 4400-1 en NEN+ certificering, ABU/NBBU audits, verplichtstellingen, werkingssfeer cao’s, extraterritoriale kosten enzovoorts.

 

Vanuit mijn achtergrond in de bedrijfsadministratie weet ik goed de link te leggen tussen de financiële – en de salarisadministratie. Dit komt o.a. van pas bij het optimaliseren en aansluiten van de salarisadministratie op de financiële administratie, het toepassen van de Werkkostenregeling (WKR) en het aanpassen van grootboekrekeningschema’s en loonjournaalposten. Tevens helpt deze kennis mij bij het beter uitvoeren van salarisadministratie voor DGA’s. 

 

Bent u ondernemer met personeel? Of wilt u personeel of payrollkrachten in dienst nemen? Neem gerust eens contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

 

Logo Register Payroll Professional

Nick Doornekamp is als Register Payroll Professional aangesloten bij NIRPA en VNSa

 

Voor een overzicht van onze diensten en tarieven kijkt u in het menu onder diensten en tarieven of neemt u contact met ons op.

 

 

Nick Doornekamp RPP

Salarisadministratie & Advies 

 

Dienstverlening door heel Nederland en met name in de regio’s Utrecht,  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en Amersfoort.

 

 

Nick Doornekamp

Salarisadministratiekantoor

Nick Doornekamp

Salarisadministratie en Advies

 

Kievitlaan 8
3871 HD Hoevelaken

 

Tel:     033 – 7115524

Mob:   06 – 14278267

 

KvK: 52069125

 

Stuur een e-mail

Max. € 10,00 per loonstrook !

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Salarisverwerking DGA?

Wij verwerken de loonstroken van de Directeur-Grootaandeelhouder voor een vaste prijs van € 99,- per jaar! Klik hier!

NIRPA lid!