Uitbesteden salarisadministratie

Wij verwerken salarisadministratie voor bedrijven met één of meer medewerkers, met of zonder CAO. Wij doen dit op deskundige wijze, met moderne software én tegen scherpe tarieven.

 

Modern bedrijf

Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies heeft zijn werkprocessen gestroomlijnd en werkt met moderne administratiesoftware. U heeft bij ons 24/7 online inzicht in uw administratie en in uw facturen. U hoeft nooit lang te wachten op antwoorden op uw vragen.

 

Scherpe tarieven

Gestroomlijnde werkprocessen en kwalitatief hoogstaande automatisering maakt het mogelijk om u een scherp tarief te bieden zonder dat er ingeleverd wordt op kwaliteit. Salarisadministratie uitbesteden is bij ons niet duur.

 

Deskundige verwerking

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs. Uw salarisadministratie wordt te allen tijde verwerkt door een gediplomeerd en ervaren salarisadministrateur binnen de kaders van de actuele wet- en regelgeving.

 

Wat doen wij

Nadat u contact met ons opneemt inzake het uitbesteden van uw salarisadministratie sturen wij u de formulieren toe die benodigd zijn voor het opstarten van uw administratie. Besluit u gebruik te maken van onze diensten dan richten wij op basis van de door u aangeleverde gegevens uw administratie in en ontvangt u van ons de inloggegevens om online toegang te krijgen tot uw salarisdocumenten. Vervolgens krijgt u maandelijks bericht wanneer de loonstroken en aangifte loonheffingen klaarstaan. Indien u mutaties heeft dan verwerken wij deze in de administratie.

 

Bedrijfsdocumentviewer

Online inzicht in uw salarisdocumenten

Voor het basistarief salarisadministratie verwerken wij dus:

  • Periodiek loon (conform wet en/of CAO)
  • Mutaties (kilometervergoeding, bijtelling auto, loonsverhoging, etc.)
  • Aangifte loonheffingen
  • Online presentatie van salarisdocumenten (loonstrook, aangifte LH, journaalpost)
  • Jaaropgave

 

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening kunt u een bericht sturen (contact) of telefonisch contact opnemen (033-7115524). Wij informeren u dan over de verdere gang van zaken en kunnen u de benodigde formulieren doen toekomen.

Nick Doornekamp

Salarisadministratiekantoor

Nick Doornekamp

Salarisadministratie en Advies

 

Kievitlaan 8
3871 HD Hoevelaken

 

Tel:     033 – 7115524

Mob:   06 – 14278267

 

KvK: 52069125

 

Stuur een e-mail

Max. € 10,00 per loonstrook !

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Salarisverwerking DGA?

Wij verwerken de loonstroken van de Directeur-Grootaandeelhouder voor een vaste prijs van € 99,- per jaar! Klik hier!

NIRPA lid!