Salarisadministratie voor uw klanten

Wij verzorgen de salarisadministratie voor administratiekantoren en accountants op een manier die bij u past

Voor administratiekantoren en accountants kan het soms moeilijk zijn om voldoende kennis in huis te hebben of te halen op het gebied van de salarisadministratie.Wij gaan graag de samenwerking met u aan om uw klanten de beste service te verlenen.

Vanaf een bepaald volume bieden wij interessante kortingen. Neem gerust contact op om hier meer over te weten te komen.

€ 9,25 - 11,75 p/loonstrook

vraag naar uw tarief op maat

Extra of eenmalige kosten

Wanneer dient u rekening te houden met extra kosten?

Voor het opstarten van de salarisadministratie van uw klanten worden kosten in rekening gebracht als er niet meer dan 3 werknemers in de administratie zitten. Daarnaast worden eenmalige kosten in rekening gebracht voor het opvoeren van werknemers en aanmelden voor loonaangifte. De salarisberekeningen, loonaangifte, pensioenaangifte, salarisdocumenten zoals loonstroken en jaaropgaves, vakantiegelduitkering en auto van de zaak. Koppeling met uw boekhoudpakket. Deze zaken zijn inbegrepen bij de dienstverlening.

Advies

We houden er net als u niet van om voor iedere vraag de spreekwoordelijke meter aan te zetten. Bij de bovengenoemde bedragen is daarom veel inbegrepen om ‘verrassingen’ te voorkomen. In een aantal situaties is het handig rekening te houden met extra kosten. Uiteraard geven we dit altijd vooraf duidelijk aan.

Als u ons inschakelt voor een uitgebreider advies(gesprek) of extra werkzaamheden zoals het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het aanmelden voor een pensioenfonds of een kostprijsberekening dan rekenen wij met onderstaand uurtarief.

€ 76,00/uur

Alle genoemde tarieven op deze pagina zijn exclusief 21% BTW