Over ons bedrijf

U krijgt bij ons de kwaliteit van experts die (bijna) alles weten van salarisadministratie, tegen het scherpe tarief van een klein kantoor.

Dat doen we al bijna 10 jaar en we zijn er trots op dat onze kwaliteit ook verankerd is via onze inschrijving bij NIRPA in het Register Payroll Professionals (RPP).

U mag er uiteraard blind vanuit gaan dat we alle relevante wet- en regelgeving en cao’s kennen zodat u geen onbedoelde misstappen zet. Via de software van Nmbrs kunt u altijd de voor u relevante informatie inzien. Bovendien is uw administratie makkelijk overdraagbaar doordat Nmbrs een landelijke, grote speler is. Verwacht bij ons verder persoonlijke, snelle reacties in duidelijke taal: wij houden niet van jargon en ingewikkelde taal. Uw vaste aanspreekpunt draagt trouwens ook geen pak.

 • Harco Bouwman
  Nick verzorgt al jaren mijn salarisadministratie waar ik erg tevreden over ben. Nick is een sympathieke adviseur die denkt als een ondernemer en weet waar hij het over heeft. Vragen worden praktisch en snel beantwoord (soms denk ik dat hij alleen voor mij werkt). De ondersteunende software is eenvoudig en compleet.
  Harco Bouwman
  HB Management
 • Robin Pascoe
  Doornekamp offers a fast, efficient and easy-to-understand service. He has an eye for detail and has been invaluable in helping us set up a salary administration system which works. In English!
  Robin Pascoe
  Dutchnews.nl
 • Wim Das
  Ik ben erg tevreden over de service. Nick is goed op de hoogte van de fiscale actualiteit. Respons is altijd snel en accuraat.
  Wim Das
  Tasso Management B.V.
 • Hillebrand van der Feen
  Zeer goede dienstverlening. Prijs klopt ook. Trendsettend!
  Hillebrand van der Feen
  Cleanta B.V.
 • Ton Beune
  Professioneel, snel en accuraat doorvoeren van wijzigingen, proactief. Voor een zeer concurrerende prijs je loonadministratie in vertrouwde handen.
  Ton Beune
  Anthebe Beheer BV
 • P.J. Luolamaa - Vollebregt
  Met overgang vanuit eenmanszaak naar een BV was mijn loonadministratie snel geregeld tegen een scherp tarief. Ook snelle reactie op mijn vragen stel ik op prijs.
 • G.A.N. Turkenburg
  Hulpvaardig, duidelijk en flexibel. Met een paar stappen de salarisadministratie geregeld. Grote flexibiliteit en altijd bereikbaar voor uitleg en instructie. Automatisering ook goed voor elkaar en dat alles ook nog voor een goede prijs.
  G.A.N. Turkenburg
  G.A.N. Investments BV
 • Michiel van Donkersgoed
  Eindelijk een flexibele salarisadministratie tegen heldere en marktconforme prijzen. Ook de overstap naar Doornekamp ging verrassend eenvoudig en probleemloos. Een aanrader voor iedereen.
 • Anke Suijkerbuijk
  Ik heb ongeveer een jaar gebruik gemaakt van de dienstverlening van Nick. 'Slechts' een jaar omdat ik daarvoor niet bekend was met hem en daarna de financiële huishouding anders heb ingericht. Ik ben super tevreden. Het contact met Nick verloopt duidelijk en snel. Wijzigingen worden snel en goed opgepakt. Er wordt niet moeilijk gedaan. Een fijne samenwerking die langer had mogen duren!
  Anke Suijkerbuijk
  Suyke BV

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Laat onze klanten u meer vertellen …

In principe hebben we het liever over u dan over onszelf. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u het prettig vindt iets meer te lezen over de samenwerkingspartner waarmee u zaken doet. Laat u zich liever overtuigen door een ervaringsdeskundige? Gelijkt heeft u! Vraag gerust om de contactgegevens van onze bestaande klanten om van hen te horen hoe zij de samenwerking ervaren.

15

jaar ervaring

Wij delen onze kennis graag met u

U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen of voor een second opinion. Ook als u geen klant bent.

Hoe gaat het in zijn werk als ik voor het eerst iemand in dienst wil nemen? Wat zijn de alternatieven? Heb ik recht op loonkostenvoordeel of afdrachtsvermindering? En klopt het dat een aow gerechtigde werknemer mij minder kost? Wij helpen u graag vrijblijvend op weg. Neem gerust contact op!

100%

Inzet voor een foutloze administratie