Nmbrs dashboard bedrijf contact
Salarisverwerking met hr functies
17 mei 2021

Salarisadministratie Amersfoorts kinderdagverblijf

Bijhouden loonschalen

Na de eerste inschaling houden wij bij de ervaringsjaren van de werknemers bij.

Als de werknemer weer een extra ervaringsjaar heeft opgebouwd passen wij het loon overeenkomstig aan. Zo heeft de werkgever hier geen omkijken meer naar. De inschaling en de ingangsmaand van de volgende trede wordt netjes op de loonstrook weergegeven. Ook weten wij wanneer de algemene loonsverhoging toegepast moeten worden en wanneer de medewerker zijn vakantiegeld of eindejaarsuitkering dient te ontvangen. Voor vragen hierover kan de werkgever ons altijd even bellen, zonder dat dan meteen de meter gaat lopen.

Subsidie praktijkleren MBO

Bij dit Amersfoortse bedrijf werden er MBO'ers in dienst genomen die een leer-werktraject volgden.

De werkgever was niet goed op de hoogte van de subsidiemogelijkheden. Wij hebben de mogelijkheden in kaart gebracht en in overleg daarna de aanvraag van de subsidie bij RVO voor onze rekening genomen. Dit leverde de werkgever een leuke financiële meevaller op.
De werkgever heeft ons voor de aanvraag gemachtigd via e-herkenning ketenmachtiging. Dit had als voordeel dat zij zelf geen ketenmachtiging hoefden aan te vragen. Dit zorgde voor een besparing in tijd, administratieve last én kosten.
Wij zijn ook op de hoogte van andere subsidieregelingen zoals het lage inkomensvoordeel of loonkostenvoordeel voor oudere werknemers. Mochten wij mogelijkheden signaleren dan zullen we u daarover zeker inlichten.

Ontslag of arbeidsongeschiktheid?

Wij zijn geen juristen maar goed op de hoogte van de wet- en regelgeving bij alles wat met ontslag en arbeidsongeschiktheid te maken heeft.

De werkgever in Amersfoort weet dat wij altijd klaarstaan om te adviseren bij een dreigend conflict of een langdurige arbeidsongeschiktheid. Kan ik mijn werknemer ontslaan? Hoe hoog is de transitievergoeding. Moet ik mijn werknemer 100% van het loon doorbetalen bij ziekte en mag hij/of zij op vakantie tijdens de ziekte? Dat zijn vragen die wij in de praktijk regelmatig krijgen en waarmee wij onze klant altijd verder kunnen helpen. Mocht een casus dusdanig complex zijn dan verwijzen wij door naar een specialist op dat gebied.

 

Contacteer ons!


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem gerust eens contact op. Wij vertellen graag meer en kunnen u desgewenst een demonstratie geven van de salaris en hr software.