Van Aalstplein Hoevelaken
Salarisadministratie Hoevelaken
5 mei 2021
Koppelpoort Amersfoort
Salarisadministratie Amersfoorts kinderdagverblijf
15 juni 2021
Koppelpoort Amersfoort
Salarisadministratie Amersfoorts kinderdagverblijf
15 juni 2021
Van Aalstplein Hoevelaken
Salarisadministratie Hoevelaken
5 mei 2021

Salarisverwerking met hr functies

De salarisadministratie omvat het juist berekenen en toepassen van de personeelsbeloningen en de afdrachten aan de verschillende instanties. Er zijn echter veel raakvlakken met andere afdelingen zoals de financiële administratie en de personeelsadministratie. De software die wij gebruiken heeft hier goed op ingespeeld. Zo zijn er voor de financiële afdeling koppelingen te maken met het boekhoudpakket en met managementdashboards. Voor de HR afdeling zijn er onder andere koppelingen te maken met planningssoftware en arbodiensten. Daarnaast biedt onze software mogelijkheden om de meest voorkomende hr handelingen te automatiseren. Onderstaand geven wij u een indruk hoe de functionaliteiten u helpen efficiënter te werken.

HR documenten genereren

U kunt vanuit de software documenten genereren waarbij u de ingestelde velden laat vullen met gegevens van medewerkers of uw bedrijf. U kunt denken aan een arbeidsovereenkomst of een bruikleenovereenkomst. Een kleine verzameling van documenten stellen wij u kosteloos ter beschikking. U kunt echter zelf zoveel documenten toevoegen als u maar wilt.

Verzuimregistratie

Verwerk en begeleid verzuim cases volgens de Wet verbetering Poortwachter. Voorkom dubbele invoer middels koppelingen met verzuim applicaties. Ontvang signaleringen en leg notities vast.

Signaleringen

Ontvang e-mailnotificaties bij belangrijke gebeurtenissen. De software kan verschillende signaleringen geven bijvoorbeeld bij een verstreken proeftijd, einde contract, verjaardag of 25 jarig dienstverband. Vergeet nooit meer die belangrijke gebeurtenis!

Rapportages

Omdat wij precies weten wat een medewerker u kost, bieden wij met de software verschillende dashboards en rapportages aan. Bijvoorbeeld voor verlof en verzuim maar ook met de loonkosten per medewerker of per afdeling.