Koppelpoort Amersfoort
Salarisadministratie Amersfoorts kinderdagverblijf
15 juni 2021
Van Aalstplein Hoevelaken
Salarisadministratie Hoevelaken
5 mei 2021

Salarisverwerking met hr functies

De salarisadministratie omvat het juist berekenen en toepassen van de personeelsbeloningen en de afdrachten aan de verschillende instanties. Er zijn echter veel raakvlakken met andere afdelingen zoals de financiële administratie en de personeelsadministratie. De software die wij gebruiken heeft hier goed op ingespeeld. Zo zijn er voor de financiële afdeling koppelingen te maken met het boekhoudpakket en met managementdashboards. Voor de HR afdeling zijn er onder andere koppelingen te maken met planningssoftware en arbodiensten. Daarnaast biedt onze software mogelijkheden om de meest voorkomende hr handelingen te automatiseren. Onderstaand geven wij u een indruk hoe de functionaliteiten u helpen efficiënter te werken.

Employee Self Service (ESS)

Geef medewerkers toegang tot hun eigen Nmbrs® omgeving via mobiele app of webapplicatie. Zo hebben zij overal en altijd inzicht in hun loonstroken, persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van hun eigen HR processen. Nmbrs® is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Zweeds en Duits wat de communicatie gemakkelijker maakt voor buitenlandse werknemers. Via de ESS app kunnen medewerkers verschillende notificaties ontvangen op hun iOS of Android toestellen.

Verlof aanvragen en goedkeuren

Medewerkers kunnen via de app of browser een verlofaanvraag indienen. Deze komt direct in de mailbox van zijn of haar leidinggevende terecht. De leidinggevende kan het verlof met één klik goedkeuren of afkeuren. Na goedkeuring ontvangt de medewerker daarvan een bevestiging en wordt het verlof afgeboekt van het verlofsaldo. Op de loonstrook en in de app kunnen werknemer en werkgever precies zien wat de stand is van het verlof. De werkgever kan daarnaast makkelijk op de ingebouwde verlofkalender zien welke werknemer wanneer vrij is. Om inzicht te krijgen in de opnames van het verlof kunnen er handige rapportages worden uitgedraaid.

Declaraties indienen en goedkeuren

Baalt u van de administratieve rompslomp rond de declaraties van uw medewerkers? De handige declaratiemodule kan dit proces veel efficiënter maken! Uw medewerker kan via de app of browser een declaratie indienen die vervolgens ter goedkeuring bij de leidinggevende terechtkomt. Een omschrijving en een scan van de bon kunnen worden bijgevoegd. Na de goedkeuring wordt de declaratie doorgestuurd naar uw salarisverwerker die deze bij de eerstvolgende loonperiode op de loonstrook van de medewerker verwerkt. De omschrijving en de gescande bijlage worden aan zowel de werkgever als werknemer bij de loonstrook getoond.

Digitaal Dossier

Nmbrs® geeft de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Arbeidsovereenkomsten, diploma's, legitimatiebewijzen, leaseovereenkomsten etc. Koppel de documenten aan uw werknemer en raak nooit meer losse documenten kwijt. Met een enkele klik kunt u documenten wel of niet zichtbaar maken voor uw medewerkers.

HR documenten genereren

U kunt vanuit de software documenten genereren waarbij u de ingestelde velden laat vullen met gegevens van medewerkers of uw bedrijf. U kunt denken aan een arbeidsovereenkomst of een bruikleenovereenkomst. Een kleine verzameling van documenten stellen wij u kosteloos ter beschikking. U kunt echter zelf zoveel documenten toevoegen als u maar wilt.

Verzuimregistratie

Verwerk en begeleid verzuim cases volgens de Wet verbetering Poortwachter. Voorkom dubbele invoer middels koppelingen met verzuim applicaties. Ontvang signaleringen en leg notities vast.

Signaleringen

Ontvang e-mailnotificaties bij belangrijke gebeurtenissen. De software kan verschillende signaleringen geven bijvoorbeeld bij een verstreken proeftijd, einde contract, verjaardag of 25 jarig dienstverband. Vergeet nooit meer die belangrijke gebeurtenis!

Rapportages

Omdat wij precies weten wat een medewerker u kost, bieden wij met de software verschillende dashboards en rapportages aan. Bijvoorbeeld voor verlof en verzuim maar ook met de loonkosten per medewerker of per afdeling.