Van Aalstplein Hoevelaken
Salarisadministratie Hoevelaken
5 mei 2021
Van Aalstplein Hoevelaken
Salarisadministratie Hoevelaken
5 mei 2021

Casus salarisadministratie Nijkerk

Bent u ondernemer in Nijkerk en heeft u personeel in dienst of gaat u personeel in dienst nemen? Misschien zouden wij een goede samenwerking kunnen aan gaan. Op deze pagina beschrijven wij hoe wij een schildersbedrijf hielpen met de salarisadministratie in Nijkerk.

Dit schildersbedrijf was sinds jaar en dag klant bij een ander salariskantoor en had een overstap nog niet overwogen. Na een kennismakingsgesprek en een samenwerkingsvoorstel zijn wij de samenwerking aangegaan. Wij hebben de salarisadministratie overgeheveld naar onze software. Vervolgens hebben we ervoor gezorgd dat de werknemers zelf toegang kregen tot hun loonstroken. Ook de accountant kreeg toegang tot de administratie. Zo heeft iedereen te allen tijde toegang tot informatie en blijft er tijd bespaard.

Hulp bij overstap personeel payroll naar eigen loonlijst

De Nijkerkse ondernemer had naast personeel op de eigen loonlijst ook personeel in dienst via een payrollbedrijf/uitzendbureau. Inmiddels zelfs meer dan op de eigen loonlijst. Op verzoek zijn we samen gaan onderzoeken wat de risico’s en kosten zouden zijn als het personeel overgeheveld zou worden naar de eigen loonlijst. Wij brachten de risico’s in kaart, het extra werk, de extra kosten en de kostenbesparing. Na deze zaken goed te hebben besproken en afgewogen, besloot de werkgever de betreffende medewerkers direct in dienst te nemen.

Wij hebben de administratieve afwikkeling zoals het aanleggen van personeelsdossiers en opstellen contracten begeleid en de de medewerkers opgenomen in de salarisadministratie.

Niet alleen loonstrookjes en loonaangiftes opstellen

Naast het uitvoeren van de loonberekeningen en de aangifte loonheffingen verzorgen wij ook de periodieke loonopgave (PLO) van de werknemers aan BPF Schilders. Ook ondersteunen wij de werkgever met het bepalen van de lonen op basis van de cao voor het schildersbedrijf en helpen we bijvoorbeeld met de opgaaf voor de verzuimverzekering. Werkgevers kunnen ons altijd bellen of mailen en daarvoor gaat niet bij elk contact direct de meter lopen.

Als u een salarisadministratiekantoor in Nijkerk zoekt dan komen wij graag met u in contact. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor uw salarisadministratie Nijkerk!