salarisadministratie Nijkerk
Salarisadministratie Nijkerk
28 februari 2020
Nmbrs dashboard bedrijf contact
Salarisverwerking met hr functies
17 mei 2021
Nmbrs dashboard bedrijf contact
Salarisverwerking met hr functies
17 mei 2021
salarisadministratie Nijkerk
Salarisadministratie Nijkerk
28 februari 2020

Salarisadministratie in Hoevelaken voor dga of pensioen bv

In Hoevelaken verwerken wij de salarisadministratie en aangifte loonheffingen voor een aantal dga’s. Ook voor pensioen bv’s en stamrecht bv’s verzorgen wij de salarisadministratie. De klanten besteedden hun salarisadministratie voorheen uit aan accountantskantoren van buiten het dorp. Ze waren verrast dat hun salarisadministratie in Hoevelaken uitbesteden zoveel voordeel kon opleveren.

Wij verwerken de salarisadministratie voor dga’s en hun partner voor een vast laag jaartarief. Daarbij rekenen wij geen kosten voor het inrichten van de administratie. Voor nieuw opgerichte bv’s komen daar de eenmalige kosten voor de aanmelding bij de Belastingdienst nog bij. Voor bestaande salarisadministraties die willen overstappen zijn er geen aanvangskosten. Op onze homepage kunt u terugzien wat salarisadministratie uitbesteden in Hoevelaken precies kost. Daar kunt u ook doorklikken voor meer informatie en een offerte.

Overstappen met uw salarisadministratie als dga

Na ons eerste contact sturen wij u een e-mail met daarin de werkwijze en een opgave van de kosten. Daarbij ontvangt u formulier waarop u de benodigde gegevens kunt invullen. Wanneer u ons dat terugstuurt samen met enkele bijlagen, dan kunnen wij over het algemeen uw administratie binnen enkele dagen gereed hebben. Vaak heeft u aan een oude loonstrook, kopie paspoort en een uittreksel kvk al genoeg.

Nadat de salarisadministratie is ingericht, krijgt u via een portaal toegang tot uw loonstroken, journaalposten en specificatie aangifte loonheffingen. Maandelijks krijgt u via e-mail een signaal dat de loonstrook klaarstaat. Via een aparte e-mail wordt u daarnaast geïnformeerd over een ingediende loonaangifte. U ziet in de e-mail direct wat u dient over te maken aan de belastingdienst.

Ook salarisadministratie voor uw werknemers

Naast de salarisadministratie voor dga’s verwerken wij ook de salarisadministratie in Hoevelaken voor ondernemers met personeel in dienst. Ons kantoor heeft ervaring met de salarisverwerking van diverse sectoren zoals detailhandel, bouw, metaal, zakelijke dienstverlening en meer. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw administratie foutloos verwerkt wordt. Wij wijzen u proactief op risico’s en mogelijkheden en u kunt bij ons ook terecht met al uw vragen over personeel

Als u een salarisadministratiekantoor in Hoevelaken zoekt dan komen wij graag met u in contact. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor uw salarisadministratie !