Hoe het loon te bepalen van de dga?
20 februari 2011
Werknemers van 65 jaar en ouder en de loonheffingen
22 februari 2011
Hoe het loon te bepalen van de dga?
20 februari 2011
Werknemers van 65 jaar en ouder en de loonheffingen
22 februari 2011

Belastingaangifte studenten

 

Over het algemeen kunnen veel studenten met een bijbaantje na afloop van het jaar belasting terugvragen. De praktijk leert ons echter dat veel van deze studenten niet hun belastingaangifte invullen en zo geld laten liggen. Vaak gebeurt dit uit onwetendheid, uit angst voor een belastingaanslag of omdat het doen van belastingaangifte ingewikkeld lijkt. Studenten weten vaak niet dat er vaste aftrekposten bestaan voor studiekosten. Ook bestaan er vaak mogelijkheden tot het aftrekken van specifieke ziektekosten.

 

Het verzorgen van de belastingaangifte voor studenten is in de praktijk vaak redelijk eenvoudig. Om deze reden kunnen wij voor hen de belastingaangifte verzorgen tegen een speciaal studententarief *.

 

Aangifte inkomstenbelasting studenten voor slechts € 25,- *

 

Wij berekenen welk bedrag u terug kunt krijgen. Mocht vervolgens blijken dat u minder terugkrijgt dan € 25,- euro dan hoeft u ons ook niet te betalen! U betaalt ons alleen als het u ook daadwerkelijk iets oplevert. Dit principe hanteren wij echter alleen bij studenten!

 

Neemt u gerust contact met ons op. Wij kunnen u desgewenst informeren over de eventuele mogelijkheden. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

 

Besluit u gebruik te maken van onze diensten dan sturen wij u een checklist toe met de benodigde informatie en stukken. Met deze informatie berekenen wij uw eventuele teruggaaf. Is de teruggaaf € 25,- of minder dan betaalt u niet. Blijkt de teruggaaf hoger te zijn dan € 25,- dan berekenen wij u het studententarief à € 25,-.

 

Klik hier voor een artikel uit dagblad de Pers over studenten en belastingaangifte.

 

* Tarief op basis van inkomen uitsluitend in Box 1, geen eigen woning en geen complicerende bijzonderheden.

Comments are closed.