Reizen met openbaar vervoer
16 februari 2011
Makkelijker aangifte loonheffingen doen voor directeuren-grootaandeelhouders
17 februari 2011
Reizen met openbaar vervoer
16 februari 2011
Makkelijker aangifte loonheffingen doen voor directeuren-grootaandeelhouders
17 februari 2011

Salarisverwerking DGA

Ons uitgangspunt is het aanbieden van diensten zonder dat de klant zich zorgen hoeft te maken over de factuur. Wij bedoelen daarmee duidelijkheid vooraf en scherpe tarieven.

 

Een voorbeeld hiervan is onze service salarisverwerking voor de DGA. Voor € 99,- per kalenderjaar (2014) verwerken wij uw periodieke salaris en aangifte loonheffingen. Wij kunnen deze dienst voor de directeur-grootaandeelhouder zo voordelig aanbieden vanwege:

 

  • de administratieve lastenvermindering door de overheid voor DGA’s niet verzekerd voor de werknemersverzekeringen en zonder personeel in de onderneming.
  • het niet hoeven toepassen van een CAO in een onderneming met alleen een DGA.
  • digitale aanlevering van de loonstrook en aangifterapport loonheffingen.

 

Het tarief van Salarisadministratie DGA geldt voor de directeur-grootaandeelhouders zonder personeel in de B.V. en niet verzekerd voor de werknemersverzekeringen. Dit is vaak het geval bij holding-, stamrecht- en pensioen bv’s. Inbegrepen in het tarief zijn maximaal 3 mutaties per jaar en een intake ter bepaling van het gewenste salaris. Voor extra mutaties en advies rekenen wij met een uurtarief van € 57,50. Uit ervaring weten wij dat er in de praktijk weinig mutaties plaatsvinden.

 

Salarisadministratie DGA

  •  inrichten van uw salarisadministratie in ons pakket
  • periodieke loonverwerking
  • aangifte loonheffingen
  • rapportage via online werkgeversportaal (salarisspecificatie, aangifte LH, journaalpost, betaallijst, jaaropgaaf)

Profiteer van dit aanbod en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Vul hiertoe het contactformulier in of bel met 033-7115524 (b.g.g. 06 1427 8267). Wij sturen u dan de benodigde formulieren toe en beantwoorden direct al uw vragen.

 

Comments are closed.