PERSBERICHT

Salarisadministratiekantoor laat dga profiteren van administratieve lastenverlichting overheid

30 augustus 2011

Amersfoort – Nick Doornekamp Salarisadministratie & Advies is een kleine zelfstandige op het gebied van salarisverwerking voor ondernemers. Sinds kort biedt hij een voordelige nieuwe dienst aan: ‘salarisadministratie directeur-grootaandeelhouder’ (dga).  Waarom? Vorig jaar heeft de fiscus de administratieve verplichtingen voor deze bijzondere werknemer vereenvoudigd.   Onder de volgende voorwaarden mag vooraf loonaangifte gedaan worden voor het hele jaar:

  •  De bv heeft alleen 1 of meer dga’s in dienst: naast dga’s heeft het bedrijf geen andere werknemers.
  • De dga’s zijn niet verzekerd voor de werknemersverzekeringen.

“De verwerking van een dergelijke dga in de salarisadministratie gaat relatief snel, en dit heb ik tot uitdrukking gebracht in de prijs. Zo profiteert de ondernemer direct van de administratieve lastenvermindering door de overheid.” Aldus Nick Doornekamp over zijn nieuwe service.

Nog tot het einde van 2011 biedt de Amersfoortse ondernemer de dienst ter promotie aan voor     € 81,- euro per lopend kalenderjaar. Met ingang van 2012 zal het tarief voor nieuwe klanten licht omhoog gaan dus snel reageren loont.

Nick laat weten dat de nieuwe dienst nu al zijn vruchten afwerpt: “Ik krijg verzoeken vanuit heel Nederland. De ondernemers reageren enthousiast!”

Meer informatie over Nick Doornekamp en de dienst ‘salarisadministratie dga’ kunt u terugvinden op de website //www.salariseninkomen.nl

Reacties zijn gesloten.

Nick Doornekamp

Salarisadministratiekantoor

Nick Doornekamp

Salarisadministratie en Advies

 

Kievitlaan 8
3871 HD Hoevelaken

 

Tel:     033 – 7115524

Mob:   06 – 14278267

 

KvK: 52069125

 

Stuur een e-mail

Max. € 10,00 per loonstrook !

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Salarisverwerking DGA?

Wij verwerken de loonstroken van de Directeur-Grootaandeelhouder voor een vaste prijs van € 99,- per jaar! Klik hier!

NIRPA lid!