Salarisadministratie (loonadministratie) is iets waar menig ondernemer weinig affiniteit mee heeft. Uitbesteden is een optie, maar als nadeel wordt gezien het uit handen geven en daarmee de controle verliezen en de kosten.

Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies in Amersfoort neemt u met alle plezier de administratie uit handen. De controle proberen wij zo veel mogelijk met u te delen door middel van goede voorlichting en goed overleg. Wat betreft de kosten hoeft u zich ook geen grote zorgen te maken. Wij gebruiken duidelijke prijzen en tarieven, en kunnen u vooraf goed informeren over de te verwachten kosten, zonder verrassingen achteraf.

Salarisadministratie uitbesteden interessant? Onze werkwijze is als volgt:

Neemt u voor het eerst personeel in dienst? Dan verzorgen wij het aanleggen van de administratie en het aanmelden van u als werkgever bij de belastingdienst. Hieraan zijn opstartkosten verbonden.

Heeft u al personeel in dienst en wilt u de salarisadministratie aan ons overdragen? Wij rekenen u geen opstartkosten als promotie voor onze nieuwe klant ( mits overgang plaatsvindt per 1 januari).

Als wij u administratie hebben aangelegd en uw wensen kennen, wachten wij totdat u de mutaties (overuren, salariswijzigingen etc.) aan ons doorgeeft. Vervolgens zullen wij de mutaties in het periodiek loon verwerken. Binnen één of twee werkdagen leveren wij de loonspecificaties, betaalbestanden, loonjournaalposten en aangifte loonheffingen digitaal aan.

Ook wanneer u vragen heeft of opdrachten zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten of een ontslagbrief, kunt u binnen één of twee dagen verwachten dat wij aan u verzoek hebben voldaan.

Wij zouden graag onze diensten eens toelichten in een persoonlijk gesprek. Wij zijn u graag van dienst, aarzelt u daarom niet om contact met ons op te nemen.

Nick Doornekamp

Salarisadministratie & Advies in Amersfoort

Reacties zijn gesloten.

Nick Doornekamp

Salarisadministratiekantoor

Nick Doornekamp

Salarisadministratie en Advies

 

Kievitlaan 8
3871 HD Hoevelaken

 

Tel:     033 – 7115524

Mob:   06 – 14278267

 

KvK: 52069125

 

Stuur een e-mail

Max. € 10,00 per loonstrook !

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Salarisverwerking DGA?

Wij verwerken de loonstroken van de Directeur-Grootaandeelhouder voor een vaste prijs van € 99,- per jaar! Klik hier!

NIRPA lid!